luni , 21 septembrie 2020, 11:42
Home / Local / Actualitate / Peste 20 de agenți economici au confirmat participarea la Bursa locurilor de muncă

Peste 20 de agenți economici au confirmat participarea la Bursa locurilor de muncă


Vasluienii care nu au un loc de muncă, dar și cei care vor să se reorienteze profesional sunt așteptați să-și încerce șansele la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din 7 aprilie, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). Evenimentul se va desfășura atât în municipiul reședință (Centrul Județean de Resurse pentru Asistență Educațională, din strada Donici, nr. 2 ), cât și în Bârlad (Cantina de ajutor social, strada Ștefan Procopiu, nr. 7) și Huși (Casa Armatei, strada General Teleman, nr. 6).
“Până la sfârșitul săptămânii trecute, au fost contactați 950 de agenți economici din județ. Au confirmat participarea, până în prezent, un număr de 25 de agenți economici, care oferă 174 de locuri de muncă. Suntem convinși, însă, că în ziua Bursei vor fi prezenți mulți angajatori, cu un număr mai mare de locuri de muncă. Printre meseriile pentru care s-au primit solicitări enumerăm: inginer service, inginer agronom, operator mase plastice, operator mașini fibră de sticlă, electricieni auto, instalatori sanitari, confecționer îmbrăcăminte, confecționer încălțăminte, muncitor necalificat în construcții”, ne-a declarat Laura Toporăscu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui.
Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la această acțiune pot rezerva standuri și depune situația joburilor care vor fi oferite la: sediul AJOFM Vaslui, din str. Spiru Haret, nr. 5, Camera 1, parter, sau prin fax 0235/317.717; sediul ALOFM Bârlad, din b-dul Epureanu, nr. 8, tel. 0235/419.280; sediul ALOFM Huși, din str. A.I. Cuza, bl. 45, sc. A, parter, tel. 0235/481.720.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *