miercuri , 30 septembrie 2020, 18:38
Home / Local / Actualitate / Ziua Poliției Române

Ziua Poliției Române


Prefectul Isabel BOGDAN și subprefectul Mircea GOLOGAN au participat astăzi la simpozionul și vernisajul expoziției, intitulate ”Memoria patrimoniului”, găzduite de Sala Arta a Muzeului Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, evenimente organizate de Inspectoratul de Poliție al județului (IPJ) Vaslui, cu prilejul aniversării a 195 de ani de la înființarea Poliției Române.
Cu această ocazie, cei doi reprezentanți ai Guvernului au primit din partea conducerii IPJ Vaslui diplome aniversare, mesajul prefectului Isabel BOGDAN fiind unul de apreciere la adresa polițiștilor vasluieni, care, prin sacrificii, reușesc să ofere un climat de siguranță comunității.
”An de an, Ziua Poliției Române este legată de simbolul creștin al Bunei Vestiri. Astăzi, polițiștii din toată țara se află în zi de sărbătoare, una a credinței în forța binelui și a încrederii în viitor. V-ați câștigat cu sacrificii respectul comunităților, iar acest lucru trebuie să primeze. Încrederea cetățenilor în autoritatea polițenească trebuie să reprezinte obiectivul de căpătâi al fiecăruia dintre voi. Îmi exprim respectul pentru profesia de polițist, care adesea își pune viața în pericol, pentru a ne apăra drepturile și libertățile.
Mulțumesc tuturor polițiștilor vasluieni pentru profesionalismul, onoarea și dăruirea de care dau dovadă în îndeplinirea misiunilor, ce au ca prim obiectiv siguranța civică.
Vă asigur de întreaga considerație, oferindu-vă sprijinul meu necondiționat în toate activitățile și misiunile dumneavoastră. La mulți ani, Poliția Română!”, le-a transmis polițiștilor prefectul Isabel BOGDAN.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cod Roșu de inundații în județul Vaslui!

Județul Vaslui se află sub avertizare COD ROȘU de inundații, până la ora 15:00. Ca …

S-a stins din viață profesorul Dan Ravaru!

Omul de cultură, neobositul publicist, pasionatul folclorist DAN RAVARU a plecat pe drumul fără întoarcere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *