duminică , 27 septembrie 2020, 19:18
Home / Local / Actualitate / Copil de nouă ani transportat în stare critică la spital după ce a fost lovit de un microbuz pe trotuar

Copil de nouă ani transportat în stare critică la spital după ce a fost lovit de un microbuz pe trotuar


Un copil în vârstă de nouă ani a ajuns în stare critică la spital, miercuri după-amiază, după ce a fost lovit, pe un trotuar din municipiul Vaslui, de un microbuz al cărui şofer a tras dreapta de volan pentru a evita impactul cu o altă maşină aflată în faţa sa.
Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, accidentul s-a petrecut într-o intersecţie de pe bulevardul Ştefan cel Mare, în apropiere de Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce şoferul unui microbuz, un bărbat de 40 de ani, a ajuns cu maşina pe trotuar şi l-a lovit pe copilul de nouă ani. Ulterior, autovehiculul a ieşit de pe trotuar şi s-a oprit pe marginea unui canal.
”În urma primelor cercetări, s-a stabilit că şoferul de 40 de ani, pentru a evita coliziunea cu un autoturism aflat în faţa sa şi condus de o femeie de 56 de ani care intenţiona să efectueze virajul la stânga, a virat brusc spre dreapta, pătrunzând pe trotuar. Poliţiştii vor stabili în urma anchetei care dintre cei doi conducători auto se face vinovat de producerea accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.
Băiatul a fost transportat în stare critică la spital, fiind supus unor intervenţii chirurgicale.
Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mașină făcută scrum în apropiere de sediul Primăriei Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă …

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *