marți , 23 octombrie 2018, 19:47
Home / Local / Actualitate / Olimpica de la Școala ”Vasile Alecsandri”

Olimpica de la Școala ”Vasile Alecsandri”


Școala ”Vasile Alecsandri” Vaslui se mândrește cu o nouă elevă calificată la faza națională a unei olimpiade școlare. Este vorba despre Elena Paula Dobândă, care a reușit să obțină cel mai bun punctaj la clasa a opta de la etapa județeană a Olimpiadei de limba franceză.
„Elena Paula Dobândă, din clasa a VII-a A, este unul dintre elevii deosebiți ai școlii. Este ambițioasă, muncitoare și de o rară modestie. Are rezultate excelente la toate materiile de studiu, iar faptul că este calificată la faza națională a Olimpiadei de Limba franceză este o încununare a eforturilor și muncii ei. Ca profesor îndrumător, eu îi mulțumesc pentru faptul ca a ales să participe la Olimpiada de Limba franceză”, a spus Oana Călina Lupu, îndrumătoarea elevei olimpice.
Școala ”Vasile Alecsandri” Vaslui mai are încă trei elevi calificați la faza națională a Olimpiadei de muzică instrumentală. Este vorba despre Daniel Macarov (trompetă), Alexandru Blăniță (tubă) și Costel Enea (clarinet). Cei trei elevi sunt pregătiți de profesorii Romeo Tălmaciu, Căuneac Iftimie și Ana Șnaider.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Miliția a fost atracția zilei la Retro Parada Toamnei

Iubitorii de maşini istorice şi-au dat întâlnire în centrul Vasluiului, acolo unde s-a desfăşurat Retro …

Jandarmii au împărțit amenzi hoților de lemne

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a aplicat 17 sancțiuni contravenționale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *