sâmbătă , 15 decembrie 2018, 10:37
Home / Local / Actualitate / BĂRBAT REȚINUT PENTRU NERESPECTAREA HOTĂRÂRII JUDECĂTOREȘTI

BĂRBAT REȚINUT PENTRU NERESPECTAREA HOTĂRÂRII JUDECĂTOREȘTI


Poliţişti din cadrul Poliției orașului Negrești au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în orașul Negrești care nu a respectat restricțiile impuse de instanța de judecată.

Polițiștii orașului Negrești efectuază cercetări față de un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, amenințare și distrugere, fapte comise asupra soției.
În fapt, în dimineața de 20 martie a.c., bărbatul s-a deplasat la domiciliul soției, i-a adresat amenințări, iar apoi a distrus un geam și a pătruns în locuință. Femeia a părăsit imobilul și a solicitat intervenția polițiștilor.
În luna februarie a.c., femeia a obținut în instanță un ordin de protecție prin care bărbatul nu avea voie să se apropie de membrii familiei.
Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta este cercetat pentru alte două fapte de amenințare și nerespectare a hotărârii judecătorești.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Episcopia Hușilor susține peste 1.000 de copii de Crăciun

Marți, 18 decembrie, începând cu ora 16, peste 1.000 de copii, proveniți din parohiile rurale …

Gabriel Berca, fostul ministru de interne,eliberat condiționat de Tribunalul Vaslui

Magistraţii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea condiţionată a fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, condamnat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *