miercuri , 15 august 2018, 14:56
Home / Local / Actualitate / Retinut pentru furt

Retinut pentru furt


Un tânăr, în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt a fost reţinut de către poliţişti. Acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii Secție 5 Poliție Rurală Murgeni l-au reţinut pe bază de ordonanţă pe R. Denis, de 19 ani, din comuna Șuletea, acesta fiind cercetat penal pentru săvârşirea a trei infracţiuni de furt calificat și o infracțiune de distrugere.
În fapt, în noaptea de 18/19 martie a.c., tânărul a pătruns într-un imobil nelocuit din satul Șuletea și a sustras o bicicletă. În aceeași noapte, a pătruns fără drept, într-un local din satul Fedești, comuna Șuletea, a distrus sistemul de alarmă și a sustras bunuri, creând un prejudiu de aproximativ 4000 lei.
De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că în cursul lunii ianuarie a.c., bărbatul a sustras din locuința unei femei din satul Fedești, comuna Șuletea, suma de 300 de lei.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.
Astăzi, R. Denis a fost prezentat de către poliţişti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *