marți , 22 ianuarie 2019, 17:21
Home / Local / Actualitate / Retinut pentru furt

Retinut pentru furt


Un tânăr, în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt a fost reţinut de către poliţişti. Acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii Secție 5 Poliție Rurală Murgeni l-au reţinut pe bază de ordonanţă pe R. Denis, de 19 ani, din comuna Șuletea, acesta fiind cercetat penal pentru săvârşirea a trei infracţiuni de furt calificat și o infracțiune de distrugere.
În fapt, în noaptea de 18/19 martie a.c., tânărul a pătruns într-un imobil nelocuit din satul Șuletea și a sustras o bicicletă. În aceeași noapte, a pătruns fără drept, într-un local din satul Fedești, comuna Șuletea, a distrus sistemul de alarmă și a sustras bunuri, creând un prejudiu de aproximativ 4000 lei.
De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că în cursul lunii ianuarie a.c., bărbatul a sustras din locuința unei femei din satul Fedești, comuna Șuletea, suma de 300 de lei.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.
Astăzi, R. Denis a fost prezentat de către poliţişti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *