duminică , 21 octombrie 2018, 09:47
Home / Local / Actualitate / Casa Agape, reprezentare în Comisia pentru Protecția Copilului

Casa Agape, reprezentare în Comisia pentru Protecția Copilului


De ieri, Comisia pentru Protecția Copilului din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui are un nou membru. Este vorba despre Loredana Pascal, asistent social al Casei Agape, din cadrul Fundației Spurgeon. Ea va reprezenta organismele private acreditate, care desfășoară activități în domeniul protecției și promovării drepturilor copilului.
Hotărârea de modificare a componenței Comisiei a fost luată în ultima ședință a Consiliului Județean Vaslui.
“Este o onoare pentru fundația noastră pentru a fi reprezentată în cadrul acestei comisii, cu atribuții importante în domeniul protecției copilului. E o dovadă că activitatea noastră este apreciată la nivel de județ. Dorim să fim un partener serios în continuare în domeniul protecției copilului, iar rezultatele să fie dintre cele mai bune. Îi doresc mult succes colegei mele. Ea a fost desemnată pe o perioadă de un an”, a declarat Ionel Turc, președintele Fundației Spurgeon.
Acesta a devenit de aproape doi ani “părintele spiritual” al unor copii “uitați” de familii, cu vârste între 6-16 ani, construind Casa Agape, un spațiu care oferă condițiile necesare pentru dezvoltare psiho-socio-emoțională și spirituală.
Beneficiarii au parte la Casa Agape de îngrijire, protecție, educație, într-un mediu cât mai apropiat de cel familial, cu implicarea unei echipe formate din mentori, instructori de educație, supraveghetori, asistent social și psiholog.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Batalionul 202 Huși a împlinit 68 de ani de existență

Astăzi, subprefectul Mircea GOLOGAN a participat la festivitățile dedicate împlinirii a 68 de ani de …

CAMPANIE DE PREVENIRE A FRAUDELOR COMISE PE INTERNET

Poliția Română, împreună cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, lansează o campanie de prevenire …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *