duminică , 20 septembrie 2020, 15:30
Home / Local / Actualitate / Doi barbati retinuti de politisti pentru savarsirea de infractiuni cu violenta

Doi barbati retinuti de politisti pentru savarsirea de infractiuni cu violenta


Polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut doi bărbați, în vârsta de 28 de ani, din Bârlad, în sarcina cărora au fost probate infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a două persoane – H. Cosmin, de 28 de ani și S. Ionuț, de 28 de ani, ambii domiciliați în municipiul Bârlad, bănuite de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii au stabilit faptul că, în seara de 18 martie a.c., în timp ce se aflau în fața unui local din municipiul Bârlad, între S. Ionuț și M. Mihai, de 27 de ani, din aceeași localitate, a avut loc un conflict spontan. S. Ionuț l-a lovit pe M. Mihai și a plecat din zonă. Ulterior, M. Mihai împreună cu H. Cosmin au plecat după S. Ionuț și l-au ajuns din urmă. Între cei trei bărbați a izbucnit un nou conflict și s-au lovit reciproc. Fapta s-a petrecut pe raza municipiului Bârlad.
S. Ionuț și H. Cosmin au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore. În sarcina lui S. Ionuț au fost reținute infracțiunile de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe iar pe numele lui H. Cosmin a fost reținută infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cei doi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate în aceaste fapte, activitate desfășurată sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *