luni , 22 aprilie 2019, 00:40
Home / Local / Actualitate / Autovehicul căutat de autorităţile spaniole, depistat la Albiţa

Autovehicul căutat de autorităţile spaniole, depistat la Albiţa


Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Volkswagen Touran căutat de autorităţile din Spania, în vederea confiscării.

În ziua de 15 martie a.c., în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în ţară, Andrei D., cetăţean român şi Republica Moldova, în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Touran, înmatriculat în R. Moldova.
Existând suspiciuni cu privire la provenienţa autovehiculului, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că autovehiculul în cauză figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de autoritățile din Spania la data de 15.04.2016.
Cu privire la aspectele constatate, Andrei D. a declarat că a achiziţionat autoturismul în cauză la începutul lunii martie, de la un conaţional şi că nu are cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este implicat în vreun litigiu.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 50.000 lei a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul promite mai multe camere de supraveghere

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat, într-o conferinţă de presă, că vor fi montate …

Video:Profesorul Vasile Ilie le-a prezentat copiilor povestea Muzeului din Sauca

Profesorul Vasile Ilie le-a prezentat copiilor povestea Muzeului din Sauca, aflat în fosta clădire a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *