miercuri , 23 septembrie 2020, 08:29
Home / Local / Actualitate / Autovehicul căutat de autorităţile spaniole, depistat la Albiţa

Autovehicul căutat de autorităţile spaniole, depistat la Albiţa


Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Volkswagen Touran căutat de autorităţile din Spania, în vederea confiscării.

În ziua de 15 martie a.c., în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în ţară, Andrei D., cetăţean român şi Republica Moldova, în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Touran, înmatriculat în R. Moldova.
Existând suspiciuni cu privire la provenienţa autovehiculului, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că autovehiculul în cauză figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de autoritățile din Spania la data de 15.04.2016.
Cu privire la aspectele constatate, Andrei D. a declarat că a achiziţionat autoturismul în cauză la începutul lunii martie, de la un conaţional şi că nu are cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este implicat în vreun litigiu.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 50.000 lei a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Libertatea de opinie, amendată la Bârlad!

O bârlădeancă în vârstă, care i-a reproșat primarului Dumitru Boroș, că timp de 4 ani …

Intervenție chirurgicală în premieră pe Moldova la spitalul din Vaslui!

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui caută soluții de revenire la normalitate, pentru asigurarea tratamentelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *