luni , 24 septembrie 2018, 07:10
Home / Local / Învăţămant / Clase goale la pregătitoare

Clase goale la pregătitoare


După două săptămâni destinate înscrierii în învățământul primar pentru anul școlar 2017-2018, au fost depuse doar 2.458 de cereri la nivel județean. Dintre acestea, 2.133 (87%) vizează copiii cu vârsta de șase ani împliniți înainte de 1 septembrie, iar 325 (13%) pe cei cu vârsta de șase ani împliniți după 1 septembrie.
Termenul-limită până la care părinții sau tutorii legali își pot înscrie copiii este 16 martie. Cererile-tip se pot completa online sau la unitatea de învățământ dorită de părintele copilului. Validarea cererilor completate online se face zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8-18, respectiv 9-13 sâmbăta.
În zilele de 22 și 23 martie vor fi afișate, atât la unitățile de învățământ, cât și pe site-urile acestora și al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), copiii înmatriculați, informații privind numărul locurilor libere și lista celor neînscriși după prima etapă.
A doua etapă va avea loc în perioada 24-30 martie, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 6 aprilie. Între 7-13 aprilie, ISJ Vaslui va soluționa toate cazurile nerezolvate după finalizarea celei de-a doua etape de înscriere.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarm din Vaslui, întors dintr-o misiune în Mali

În perioada Septembrie 2016 – Septembrie 2018, maiorul Marian Panfil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi …

Bătrân mort, găsit pe camp

Un bătrân de 73 de ani, din Dodești, a fost găsit decedat pe un câmp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *