marți , 18 septembrie 2018, 23:45
Home / Local / Actualitate / Şofer băut, cercetat după ce a lovit cu piciorul un poliţist

Şofer băut, cercetat după ce a lovit cu piciorul un poliţist

Procurorii din Bârlad au întocmit dosar penal pentru ultraj pe numele unui şofer băut care, în timp i se recoltau probe biologice de sânge la spital, a lovit cu piciorul un poliţist care, în cădere, şi-a fracturat antebraţul şi făcut entorsă la un picior.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, şoferul a devenit agresiv în momentul în care a fost imobilizat de către poliţişti la Spitalul de Urgenţă Bârlad pentru a i se recolta probe de sânge, după ce a provocat un accident pe o stradă din Bârlad.
Bărbatul a lovit cu maşina mai multe autoturisme parcate pe o stradă din oraş, iar, în urma unei sesizări făcute la 112 de către un martor, o patrulă de poliţie a ajuns la locul accidentului, constatând că şoferul era băut.
În momentul în care i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, bărbatul a devenit violent, astfel că poliţişti l-au încătuşat pentru a-l transporta la spital, unde să-i fie recoltate probe de sânge.
”La unitatea medicală, şoferul s-a manifestat din nou violent, refuzând să i se recolteze probe biologice de sânge. În consecinţă, bărbatul a fost imobilizat şi supus procedurii de recoltare. În acel moment, şoferul l-a lovit cu piciorul de poliţist, iar acesta s-a dezechilibrat şi a căzut”, a declarat responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.
În urma loviturii, poliţistul şi-a fracturat antebraţul şi a făcut o entorsă la un picior, el depunând ulterior la Parchetul Judecătoriei Bârlad o plângere pentru ultraj împotriva şoferului.
De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 60 de ani pentru refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CJ Vaslui vrea bani pentru aparatură medicală la Ambulatoriu

Consiliul Județean (CJ) Vaslui intenționează să atragă fonduri europene pentru achiziția de aparatură medicală la …

Pentru iubitorii de romane polițiste

Fost polițist și apreciat scriitor, bârlădeanul Marinel Gîlcă vine în fața publicului vasluian pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *