miercuri , 30 septembrie 2020, 16:47
Home / Sport / HC Odorhei-HC Vaslui 30-22 (13-12)

HC Odorhei-HC Vaslui 30-22 (13-12)


HC Vaslui a încercat să plece cu un rezultat pozitiv de la Odorhei, ambele echipe mergând cap la cap până aproape de final. Ultimele zece minute au fost decisive, echilibrul fiind rupt de gazde, care au obţinut toate punctele.
În prima parte, echipele au mers cap la cap, au condus pe rând, dar niciuna nu a reuşit să se distanţeze de cealaltă. La pauză, Odorhei avea un singur gol avans (13-12).
Prima parte a reprizei secunde a fost asemănătoare, antrenorii celor două formaţii au făcut multe schimbări, însă, au fost multe greşeli atât în atac, cât şi în apărare.
În minutul 45 am accelerat, Rangel Luan Da Rosa a avut intervenţii frumoase, dar şi apărarea gazdelor a funcţionat mai bine. De la scorul de 24-22 (’50), Odorhei a avut parte de o serie de şase goluri consecutive, moment decisiv în economia meciului.
Astfel, formaţia pregătită de Vlad Caba a câştigat cu scorul de 30-22. HC Vaslui se menţine pe locul 7 în Liga Zimbrilor, cu 28 de puncte, însă are parte de un nou joc dificil, pe terenul campioanei, Dinamo, care a remizat cu Dunărea Călăraşi.
Pentru formaţia vasluiană au marcat Mihai Bujor 4, Gabriel Bujor 4, Andrei Popescu 4, Didi Hrimiuc 3, Călin Hagiu 3, Claudiu Dediu 2, Valentin Anton 2.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *