luni , 25 martie 2019, 07:43
Home / Local / Actualitate / Campionatul Naţional de karate tradiţional, zona Moldovei

Campionatul Naţional de karate tradiţional, zona Moldovei


Prefectul Isabel BOGDAN a participat, în calitate de invitat, la deschiderea Campionatului Naţional de karate tradiţional, pentru copii, zona Moldova.
Concursul a fost organizat de Clubul “Karate Kensei” Vaslui şi a adunat aproape 250 de copii de la 16 cluburi din judeţele Moldovei, care au concurat pentru un loc la turneul final al Campionatului Naţional.
„E o bucurie să vezi atâţia participanţi la o competiţie de karate. Felicitări domnului Constantin Roznov pentru implicare. E o un exemplu de promovare a sportului în rândul copiilor, mai ales că lumea karate-ului promovează educaţia, disciplina, formând caractere puternice. Cred că invitații Vasluiului s-au simţit bine la noi și au plecat de aici cu cele mai frumoase amintiri. Sper ca preşedintele Federaţiei să se gândească pe viitor la organizarea unui turneu final la Vaslui”, a declarat prefectul Isabel BOGDAN.
La festivitatea de deschidere a fost prezent şi primarul Vasile Pavăl, care a ţinut să mulţumească Federaţiei Române de Karate Tradiţional (FRKT) pentru încredere, mai ales că Vasluiul se află la al patrulea an consecutiv de când organizează un asemenea turneu.
Organizatorul principal al Campionatului Naţional de karate tradiţional la copii, zona Moldova, Constantin Roznov, a ţinut să ofere o înaltă ţinută turneului, suprinzându-i pe sportivi în privinţa condiţiilor excelente de concurs.
“Este pentru al patrulea an consecutiv când am avut onoarea să organizăm acest campionat. Este o bucurie pentru noi şi sper să fi fost la înălţime şi de această dată. Sunt mulţumit de modul cum s-a desfăşurat competiţia. Chiar suntem mândri că am reuşit să aducem această competiţie de nivel naţional la Vaslui. Mulţumim primăriei pentru implicare. Rezultatele sunt dintre cele mai bune”, a declarat Sensei Constantin Roznov, preşedintele CS “Karate Kensei” Vaslui.
La eveniment a fost prezent preşedintele FRKT, Nicolae Marandici, care a fost încântat de modul cum a fost organizată întrecerea şi a ţinut să mulţumească Primăriei Vaslui, pentru parteneriatul încheiat cu CS “Karate Kensei” în asigurarea celor mai bune condiţii de organizare a turneului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Marș pentru viață, la Vaslui!

Peste 300 de vasluieni au participat, astăzi, la ”Marşul pentru viaţă” organizat de Asociaţia ”Provita” …

Video:Un veteran de război din Miclești, a implinit 100 de ani

Autoritățile din comuna Miclești au ținut să-l sărbătorească pe veteranul de război Vasile Samoilă, ajuns …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *