duminică , 27 septembrie 2020, 19:15
Home / Local / Actualitate / Reprezentanții Casei Agape au oferit flori de 8 martie

Reprezentanții Casei Agape au oferit flori de 8 martie


Casa Agape a Fundației Spurgeon, condusă de Ionel Turc, a fost în vizită la salariatele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. Reprezentantul ong-ului vasluian le-a adus flori acestora şi le-a felicitat cu ocazia zilei de 8 martie, alături de conducerea direcției, reprezentantă de directorul Ionel Armeanu Ștefănică.
”A fost o surpriză plăcută. Nu ne așteptam de vizita unei fundații și de un asemenea gest”, au spus asistentele sociale.
Ionel Turc a ținut să le mulțumească, astfel, salariatelor de la DGASPC, cu care împarte activitatea de zi cu zi, urându-le personal tutror funcționarelor o primăvară fericită. Zeci de buchete de flori s-au perindat pe holurile instituției, nici o reprezentantă a sexului frumos nefiind uitată la felicitări și pupături.
„Cu prilejul zilei de 8 martie am vrut să facem o bucurie doamnelor și domnișoarelor de la DGASPC, cu care avem o colaborare excelentă. Este o sărbătoare importantă pentru orice femeie și de aceea am considerat că este un lucru deosebit să le felicităm pe colaboratoarele noastre directe, cu această ocazie. Printr-o floare se poate aduce oricând o rază de bucurie și un simplu mulțumesc”, a spus Ionel Turc, președintele Casei Agape.
Aceeași bucurie a făcut-o și salariatelor de la fundație, care au primit flori și felicitări.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mașină făcută scrum în apropiere de sediul Primăriei Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă …

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *