vineri , 2 octombrie 2020, 00:03
Home / Local / Actualitate / Gabriel Dorobanțu vine la Vaslui

Gabriel Dorobanțu vine la Vaslui


Sub genericul ”Romantica femeie”, Primăria municipiului Vaslui este organizatoarea unui spectacol de gală. Evenimentul va avea loc miercuri, 8 martie, de la ora 17, la Sala Sporturilor, iar intrarea va fi liberă.
Cap de afiș va fi îndrăgitul solist, Gabriel Dorobanțu, însă înainte de sex-simbolul doamnelor trecute de a doua tinerețe va intra pe scenă Ileana Șipoteanu.
Artista a participat în 1987 la Festivalul Mamaia cu melodia „Ce mult te-am iubit” a lui Dumitru Lupu, pe versurile Malei Bărbulescu. Piesa a fost un mare succes şi a rămas una dintre şlagărele de referinţă ale artistei.
Din spectacol mai fac parte elevi de la Școala ”Mihai Eminescu” și de la Palatul copiilor, coordonați de profesorii Alin Bulboacă și Adrian Călin.
Nu lipsește din eveniment Rapsodia Vasluiului, îndrăgita orchestră, coordonată de maestrul Cristian Năstase, având un program distinct, care să readucă în prim plan muzica populară autentică.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui găzduiește în aceste zile Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice …

Părinții au dat năvală la o școală din Murgeni, crezând că le sunt testați și vaccinați copiii

O școală din orașul Murgeni a fost scena unei întâmplări rar întâlnite.  Părinții mai multor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *