sâmbătă , 23 martie 2019, 05:21
Home / Local / Actualitate / LMK a pierdut coroana voleiului județean

LMK a pierdut coroana voleiului județean


Sala de sport a Școlii ”Mihail Sadoveanu” Vaslui a fost mai animată ca niciodată. Zeci de elevi, susținători ai echipelor participante la etapa județeană a Olimpiadei Sportului Școlar la volei, au oferit o atmosferă de vis, demnă de marile arene sportive.
Astfel, elevii participanți au fost la înălțimea colegilor, oferind meciuri de neuitat. Prima finală a fost la fete, liceele ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) și ”Emil Racoviță” luptându-se pentru întâietate. Au fost două seturi, în care fetele au luptat pentru fiecare minge, suspansul persistând până la final. S-a impus echipa pregătită de profesoara Daniela Ciuraru, având în componență fete care au evoluat împreună încă din clasa a cincea, când erau eleve la Școala ”Mihail Sadoveanu”.
Și la băieți, finala, dintre Colegiul Economic ”Anghel Rugină” (CEAR) și LMK, a fost disputată. Primul set a fost cel mai palpitant, cele două galerii oferind un adevărat infern în sală, bucurându-se la fiecare reușită a colegilor. CEAR Vaslui s-a impus cu emoții, scor 25-23, spre disperarea profesoarei Carmen Săvescu, care de la 24-20, nu știa cum să-și mai mobilizeze elevii pentru a câștiga setul.
La al doilea set, elevii de la ”Rugină” și-au arătat valoarea, făcând diferența abia în partea a doua, impunându-se, astfel, cu scorul de 25-18.
La etapa județeană a ONSS au mai participat Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad (fete și băieți) și Liceul ”Nicolae Iorga” Negrești (băieți).
Liceul ”Emil Racoviță” și Colegiul Economic ”Anghel Rugină” vor reprezenta Vasluiul la faza regională, programată în luna aprilie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Rezultate modeste la simulare

Simularea examenului de Evaluare Naţională i-a pus la grea încercare pe elevii clasei a opta …

Gazdă a Olimpiadei “Universul cunoaşterii prin lectură”

Școala Gimnazială Deleni a găzduit și organizat etapa județeană a Olimpiadei ”Universul cunoaşterii prin lectură”. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *