marți , 16 octombrie 2018, 09:23
Home / Local / Actualitate / Autovehicul radiat din circulaţie de autoritățile din Olanda, descoperit în P.T.F. Albiţa

Autovehicul radiat din circulaţie de autoritățile din Olanda, descoperit în P.T.F. Albiţa


Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat care conducea un autovehicul radiat din circulaţie de autorităţile olandeze.

În ziua de 3 martie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, Gheorghe F., cu cetăţenie română şi R. Moldova, conducând un autovehicul marca Mercedes, pe care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare provizorii olandeze.
Existând suspiciuni cu privire la valabilitatea numerelor de înmatriculare, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autovehiculul marca Mercedes a fost radiat din circulaţie de autorităţile din Olanda începând cu data de 01.02.2017.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autovehiculul din Olanda, plătind suma de 4.000 euro şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul nu mai avea drept de circulaţie.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat .

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

A fost activat Planul roşu de intervenţie: accident rutier cu 7 victime pe DE-581

Şapte persoane au fost grav rănite, doua dintre ele fiind încarcerate, în urma unui grav …

Accident cu 6 victime la Iveşti; a fost activat Planul roşu de intervenţie

Șase persoane au fost rănite, duminică seara, într-un accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *