joi , 16 august 2018, 19:40
Home / Local / Actualitate / Autovehicul radiat din circulaţie de autoritățile din Olanda, descoperit în P.T.F. Albiţa

Autovehicul radiat din circulaţie de autoritățile din Olanda, descoperit în P.T.F. Albiţa


Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat care conducea un autovehicul radiat din circulaţie de autorităţile olandeze.

În ziua de 3 martie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, Gheorghe F., cu cetăţenie română şi R. Moldova, conducând un autovehicul marca Mercedes, pe care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare provizorii olandeze.
Existând suspiciuni cu privire la valabilitatea numerelor de înmatriculare, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autovehiculul marca Mercedes a fost radiat din circulaţie de autorităţile din Olanda începând cu data de 01.02.2017.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autovehiculul din Olanda, plătind suma de 4.000 euro şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul nu mai avea drept de circulaţie.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat .

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primăria Laza încurajează mersul pe două roți

În cadrul Zilei comunei Laza, autoritățile locale au organizat o tombolă, de la care câștigătorul …

Mii de luminițe aprinse la concertul lui Proconsul

Proconsul a umplut centrul Vasluiului, aproape 10.000 de spectatori dansând și cântând pe melodiile renumitei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *