miercuri , 21 martie 2018, 07:07
Home / Sport / HC Vaslui-Dunărea Călăraşi 23-19 (16-9)

HC Vaslui-Dunărea Călăraşi 23-19 (16-9)


HC Vaslui a reuşit să se impună în faţa Dunării Călăraşi şi să ia o opţiune serioasă în privinţa accederii în play-off. Vasluienii au început destul de timoraţi, însă s-au trezit la scorul de 1-4, şi au trecut la conducerea meciului, având 8-6 după primul sfert. Cu două serii de trei goluri consecutive, vasluienii încheie prima repriză cu şapte goluri avans, scor 16-9.
Vasluiul a avut în Bogdan Pralea un înger păzitor, reuşind să blocheze în multe rănduri incursiunile oapseţilor, inclusiv în postură de unu la unu. El poate fi declarat omul meciului, fiind la al doilea joc consecutiv, când a reuşit să iasă în evidenţă, prin paradele sale.
Partea a doua a fost a călărăşenilor, care s-au apropiat la două goluri avans, scor 19-17. Împinşi de un public entuziast, elevii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte au avut un final perfect, ducănd diferenţa la patru goluri, păstrată până la fluierul final.
O victorie muncită, care o menţine pe HC Vaslui pe poziţia a şaptea în clasament, la distanţă de patru puncte faţă de Călăraşi, ocupanta locului 8, şi la şapte puncte faţă de locul 9, ocupat de Steaua.
Următoarea etapă, HC Vaslui va juca în deplasare, cu HC Odorhei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bozo Rudic, cel mai bun antrenor sârb

HC Vaslui are unul dintre cei mai importanți tehnicieni din Serbia. Bozo Rudic este apreciat …

Un nou titlu pentru Cristina Balaur

Cristina Balaur, de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, a confirmat și în competițiile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *