vineri , 20 iulie 2018, 20:41
Home / Sport / HC Vaslui-Dunărea Călăraşi 23-19 (16-9)

HC Vaslui-Dunărea Călăraşi 23-19 (16-9)


HC Vaslui a reuşit să se impună în faţa Dunării Călăraşi şi să ia o opţiune serioasă în privinţa accederii în play-off. Vasluienii au început destul de timoraţi, însă s-au trezit la scorul de 1-4, şi au trecut la conducerea meciului, având 8-6 după primul sfert. Cu două serii de trei goluri consecutive, vasluienii încheie prima repriză cu şapte goluri avans, scor 16-9.
Vasluiul a avut în Bogdan Pralea un înger păzitor, reuşind să blocheze în multe rănduri incursiunile oapseţilor, inclusiv în postură de unu la unu. El poate fi declarat omul meciului, fiind la al doilea joc consecutiv, când a reuşit să iasă în evidenţă, prin paradele sale.
Partea a doua a fost a călărăşenilor, care s-au apropiat la două goluri avans, scor 19-17. Împinşi de un public entuziast, elevii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte au avut un final perfect, ducănd diferenţa la patru goluri, păstrată până la fluierul final.
O victorie muncită, care o menţine pe HC Vaslui pe poziţia a şaptea în clasament, la distanţă de patru puncte faţă de Călăraşi, ocupanta locului 8, şi la şapte puncte faţă de locul 9, ocupat de Steaua.
Următoarea etapă, HC Vaslui va juca în deplasare, cu HC Odorhei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Vasluianca Mălina Bichir, bronz în Suedia

Vasluianca Mălina Bichir a contribuit la medaliile de bronz obținute de naţionala de cadete a …

Flacăra Muteni de Sus transferă de la vicecampioana Iașiului

Campioana Vasluiului, Flacăra Munteni de Sus, a trecut repede peste eșecul usturător din barajul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *