miercuri , 30 septembrie 2020, 18:24
Home / Sport / Lot remaniat la Atletico Vaslui

Lot remaniat la Atletico Vaslui


Opt jucători au semnat cu Atletico Vaslui în această iarnă. Cel mai important nume este Alexandru Bălțoi, campion cu Dinamo în 2000 și 2002. Atacantul de 34 de ani va fi și secundul lui Gabi Crăciun, urmând a-l ajuta în pregătirea echipei.
Pe lângă Bălțoi, Atletico a mai transferat încă doi fotbaliști de la CS Berceni, echipă ce a activat în tur în liga secundă. Este vorba despre Gabriel Mihai Ion, de 19 ani, care evoluează mijlocaș dreapta, și Florin Matei, de 20 ani, fundaș dreapta.
De la Ceahlăul Piatra Neamț au fost aduși Răzvan Gorea, de 25 de ani, fundaș central, și Claudiu Aioanei, de 26 de ani, mijlocaș stânga. Vasluienii au mai obținut împrumutul lui Dănuț Colareza, de la Pandurii Târgu Jiu, în vârstă de 19 ani, care evoluează pe postul de fundaș central.
În retur vor fi văzuți sub comanda lui Gabi Crăciun și doi jucători de culoare. Este vorba despre Fodie Sambake, de la AFC Odorheiu Secuiesc, care a marcat patru goluri în prima parte a ligii a treia. Are 25 de ani și evoluează pe postul de atacant. Cel de-al doilea străin din lotul vasluian este Fofana Mohamed, în vârstă de 24 de ani, care vine din ligile inferioare din Spania și evoluează pe postul de mijlocaș central. Atletico mai este în discuții cu Paul Botaș, portar de la FC Voluntari, care încă nu a dat un răspuns ferm dacă rămâne sau nu la Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *