duminică , 20 septembrie 2020, 15:13
Home / Local / Actualitate / Sot si sotie, in stare grava la spital

Sot si sotie, in stare grava la spital


Doi tineri, sot si sotie, din localitatea vasluiana Corodesti, au ajuns in stare grava la spital, sambata seara, dupa ce au fost injunghiati de catre tatal femeii de 25 de ani, care ulterior s-a sinucis cu acelasi cutit. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili ce l-a determinat pe barbat sa-si injunghie fiica si ginerele.
Potrivit primelor informatii oferite de catre politisti, barbatul de 57 de ani si-a injunghiat ginerele de 32 de ani si fiica de 25 de ani in locuinta sa din Corodesti, in urma unui scandal izbucnit intre cei trei, pe fondul consumului de alcool. Aflati in vizita la parinti, cei doi soti au suferit leziuni grave in zona inimii, fiindu-le puse vietile in pericol.
Dupa ce si-a injunghiat fiica si ginerele, barbatul si-a infipt acelasi cutit in piept, fiind gasit in stop cardiac de catre echipajul de la Ambulanta solicitat la locul tragediei.
”Echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare, insa fara rezultat, fiind declarat decesul. Celelalte doua victime au fost transportate in stare grava la Spitalul de Urgenta Barlad”, a declarat, sambata, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, medicul Dan Ungureanu.
Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul si ce anume l-a determinat pe barbatul de 57 de ani sa recurga la actele de violenta.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *