marți , 11 decembrie 2018, 13:30
Home / Sport / HCDS Constanţa-HC Vaslui 24-24 (13-11)

HCDS Constanţa-HC Vaslui 24-24 (13-11)


HC Vaslui a făcut un meci excelent la Constanţa, unde a smuls un punct important pentru play-off. Formaţia vasluiană a căutat imposibilul la Constanţa şi a oferit un meci mare, graţie şi portarului Bogdan Pralea, care a închis în multe momente poarta.
Cele două echipe au mes cap la cap, cu desprinderi de două goluri ale gazdelor, însă cu reveniri de fiecare dată a vasluienilor, care au avut ultimele două minute ale meciului fantastice.
Gabriel Bujor putea da lovitura pe final de meci, însă a scos o aruncare de la 7 metri în ultima secundă. Din păcate, antrenorul Sandu Iacob a fost destul de curajos, lăsându-l pe Gabriel Cumpănici să execute, spre disperarea golgheterului Ligii Zimbrilor, care n-a reuşit să trimită mingea în poartă, meciul încheindu-se nedecis, scor 24-24.
“Nu pot să contest decizia antrenorului. Sunt multe de zis. Am avut meciul în mână. Aşa a fost să fie. Ne gândim la meciul de miercuri, care e important pentru accederea în play-off. Dacă jucăm cum am făcut-o astăzi, nu avem emoţii în a câştiga”, a spus Gabriel Bujor.
În schimb, Sandu Iacob a declarat că îşi asumă răspunderea pentru rezultat şi speră ca acest punct să cântărească destul de mult în atingerea obiectivului: “Am avut şansa să câştigăm. Îmi asum răspunderea pe deplin pentru alegerea făcută. E o experienţă de viaţă, cu care nu te întâlneşti foarte des. Are nevoie de astfel de momente, pentru a vedea cum e să te descurci în condiţii de presiune”.
Cu acest rezultat, HC Vaslui se menţine pe poziţia a şaptea în clasamentul Ligii Zimbrilor, cu 25 de puncte, iar meciul cu HC Dunărea Călăraşi, de miercuri, 1 martie, a devenit important pentru accederea în play-off.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Vasluiul găzduiește finala turneului ”Handbalul în școlile de la sate”

Duminică, 9 decembrie, elevii care s-au evidențiat la fazele locale ale turneului ”Handbalul în școlile …

Tombolă cu premii la meciul de Cupă!

La meciul din optimile Cupei României la handbal masculin, CSM Vaslui-U Cluj, de sâmbătă, 8 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *