duminică , 25 octombrie 2020, 07:33
Home / Local / Actualitate / Doi tineri urmăriți internațional, depistați la controlul de frontieră

Doi tineri urmăriți internațional, depistați la controlul de frontieră


Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut doi tineri, urmăriți internaţional, pe numele cărora erau emise alerte de punere în aplicare a unor mandate de arestare şi predare sau extrădare emise de autorităţile din Italia.

În data de 24 februarie a.c., în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, ca pasageri într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, Valerian M., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 22 de ani și cetățeanul din R. Moldova Pavel G., în vârstă de 24 de ani.
La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele celor doi tineri erau emise alerte de punere în aplicare a unor mandate de arestare şi predare sau extrădare, emise de autorităţile din Italia deoarece cele două persoane aveau de executat pedeapse privative de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii private și contra persoanei, în participație, săvârşite pe teritoriul Italiei.
Cei doi tineri au fost predați unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Acţiuni de prevenire în şcolile din judeţ

Prevenirea conduitelor deviante în rândul tinerilor  cât şi prevenirea victimizării acestora, formarea unei generaţii  care să respingă …

Orașul Negrești intră de mâine în scenariul roșu! Rata infectaților a ajuns la peste 3 la mia de locuitori!

Orașul Negrești este de sâmbătă, 24 octombrie, în scenariul roşu, după ce rata de infectare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *