luni , 25 martie 2019, 07:57
Home / Local / Actualitate / Directoarea Inspectoratului Școlar Național din R. Moldova, în vizită la Vaslui

Directoarea Inspectoratului Școlar Național din R. Moldova, în vizită la Vaslui


Prefectul Isabel Bogdan a primit ieri o delegație a Inspectoratului Școlar Național (ISN) din R. Moldova, condusă de directoarea Ana Vivdici, însoțită de Adelina Ghețiu – director adjunct și Eudochia Ceban – șef adjunct direcție, alături de Gabriela Plăcintă – inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, și Alexandru Mîță, purtătorul de cuvânt al ISJ. Cele trei reprezentante ale ISN Moldova vor sta la Vaslui timp de trei zile, perioadă în care vor vizita grădinițe, școli gimnaziale și licee.
„A fost semnat Acordul cadru de cooperare instituțională internațională între ISJ Vaslui și ISN al Republicii Moldova. Obiectivul nostru e să avem încheiate cât mai multe parteneriate între școli din Vaslui și R. Moldova. Împreună putem dezvolta proiecte care să conducă la îmbunătățirea celor două sisteme de învățământ”, a declarat Gabriela Plăcintă.
Ana Vivdici a fost interesată de relația dintre ISJ și Instituția Prefectului, reprezentantul guvernului în teritoriu menționând că există o colaborare excelentă.
”Învățământul vasluian este unul de calitate, cu rezultate foarte bune pe plan național și internațional. Poate fi considerat un exemplu de bună practică”, a spus prefectul Isabel Bogdan.
”Suntem o instituție nouă și vrem să introducem în învățământul nostru cât mai multe dintre ideile de bună practică din învățământul românesc. Avem multe de învățat din experiența voastră. Vrem să punem accent pe transparență, comunicare și promovare. Intenționăm să implementăm și anumite proiecte pentru perfecționarea cadrelor didactice”, a subliniat Ana Vivdici.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Marș pentru viață, la Vaslui!

Peste 300 de vasluieni au participat, astăzi, la ”Marşul pentru viaţă” organizat de Asociaţia ”Provita” …

Video:Un veteran de război din Miclești, a implinit 100 de ani

Autoritățile din comuna Miclești au ținut să-l sărbătorească pe veteranul de război Vasile Samoilă, ajuns …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *