luni , 24 septembrie 2018, 09:17
Home / Local / Actualitate / Bunuri în valoare de 3.600 lei fără documente justificative, descoperite la S.P.F. Berezeni

Bunuri în valoare de 3.600 lei fără documente justificative, descoperite la S.P.F. Berezeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni au descoperit și confiscat bunuri în valoare totală de 3.600 lei, pe care un tânăr le transporta fără să dețină documente justificative.

În data de 21 februarie a.c., în intervalul orar 11.00 – 16.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni au desfășurat o misiune specifică de supraveghere și control în zona de responsabilitate.
Astfel, în cadrul acțiunii desfășurate, în jurul orei 12.30 au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Berezeni, o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român M. M., în vârstă de 24 de ani.
În urma controlului specific efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit diferite bunuri destinate comercializării (pături, valuri de pânză si finet, lenjerii), pentru care tânărul nu avea documente de provenienţă şi transport.
Polițiștii de frontieră l-au sancționat contravenţional pe M.M cu amendă în cuantum de 1.000 lei și au ridicat bunurile în valoare totală de 3.600 lei în vederea confiscării, urmând a fi introduse în camera de corpuri delicte a S.T.P.F. Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarm din Vaslui, întors dintr-o misiune în Mali

În perioada Septembrie 2016 – Septembrie 2018, maiorul Marian Panfil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi …

Bătrân mort, găsit pe camp

Un bătrân de 73 de ani, din Dodești, a fost găsit decedat pe un câmp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *