sâmbătă , 19 septembrie 2020, 21:15
Home / Local / Actualitate / Bărbat reţinut pentru tâlhărie

Bărbat reţinut pentru tâlhărie


Un bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost identificat şi reţinut de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. Acesta a fost prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

În seara de 27 noiembrie 2016, în timp ce o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Bârlad se deplasa pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitatea de domiciliu, vorbind la telefonul mobil, a fost ajunsă din urmă de un bărbat. Acesta, prin întrebuinţarea de violenţe, a deposedat-o de telefon, după care a fugit din zonă. Ulterior comiterii faptei, bărbatul, prin intermediul unui cunoscut, a valorificat la o casă de amanet telefonul sustras. Intermediarul şi-a oprit o parte din suma de 450 lei, obţinută în schimbul telefonului.
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad a fost identificat P. Ionuţ de 28 de ani, din municipiul Bârlad, care a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.
Prejudiciul creat prin comiterea tâlhăriei, aproximat la 1250 lei, a fost recuperat de polițiști, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate.
Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbatului, care a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Parchetul a dispus împotriva sa măsura controlului judiciar.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *