joi , 13 decembrie 2018, 20:36
Home / Local / Actualitate / Bărbat reţinut pentru tâlhărie

Bărbat reţinut pentru tâlhărie


Un bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost identificat şi reţinut de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. Acesta a fost prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

În seara de 27 noiembrie 2016, în timp ce o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Bârlad se deplasa pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitatea de domiciliu, vorbind la telefonul mobil, a fost ajunsă din urmă de un bărbat. Acesta, prin întrebuinţarea de violenţe, a deposedat-o de telefon, după care a fugit din zonă. Ulterior comiterii faptei, bărbatul, prin intermediul unui cunoscut, a valorificat la o casă de amanet telefonul sustras. Intermediarul şi-a oprit o parte din suma de 450 lei, obţinută în schimbul telefonului.
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad a fost identificat P. Ionuţ de 28 de ani, din municipiul Bârlad, care a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.
Prejudiciul creat prin comiterea tâlhăriei, aproximat la 1250 lei, a fost recuperat de polițiști, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate.
Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbatului, care a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Parchetul a dispus împotriva sa măsura controlului judiciar.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarmii vasluieni au donat sânge

În această săptămână, lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui au donat sânge …

Apă potabilă la robinet pentru locuitorii din satul Chircești

Locuitorii satului Chircești, comuna Miclești,vor avea apă la robinet. In prezența constructorului, a dirigintelui de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *