luni , 17 iunie 2019, 03:19
Home / Local / Actualitate / Anchete ale mai multor instituţii în cazul unor elevi care ar fi fost loviţi de un profesor

Anchete ale mai multor instituţii în cazul unor elevi care ar fi fost loviţi de un profesor


Inspectoratele de Poliţie, Şcolar şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui efectuează anchete în cazul unui profesor de la şcoala din Coroieşti, acuzat de primarul comunei şi de asistentul social din localitate că le vorbeşte urât elevilor, are un comportament agresiv şi îndeamnă părinţii să îşi bată copiii.
”Acolo este vorba despre un conflict mai vechi între primar şi profesorul respectiv. Am dispus un control la Şcoala Coroieşti pentru a vedea cum stau lucrurile. Nu putem fi de acord cu un astfel de comportament din partea unor cadre didactice, dar trebuie să fim foarte precauţi, să ascultăm toate părţile implicate şi să luăm măsurile potrivite”, a declarat pentru AGERPRES inspectorul general şcolar din Vaslui, Gabriela Plăcintă.
La Poliţia Coroieşti există în lucru două dosare penale pe numele respectivului profesor, pentru purtare abuzivă.
”În urma unor plângeri depuse de reprezentanţii DGASPC Vaslui, sunt în lucru două dosare penale pe numele cadrului didactic respectiv, pentru purtare abuzivă. Bărbatul este acuzat că ar fi lovit cu palma peste cap, în timpul orelor de curs, o elevă de 14 ani şi un băiat de 12 ani. Urmează ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie legală”, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Alina Tonică.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Accident în zona barajului Delea

Detașamentul de Pompieri Vaslui a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier, înregistrat pe …

Copil înecat la Pogonești

Un localnic a sunat la 112, astăzi, după ce a observat că pe râul Tutova …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *