luni , 21 septembrie 2020, 11:25
Home / Local / Actualitate / ARESTAT PREVENTIV PENTRU SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE UCIDERE DIN CULPĂ ȘI PĂRĂSIREA LOCULUI ACCIDENTULUI

ARESTAT PREVENTIV PENTRU SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE UCIDERE DIN CULPĂ ȘI PĂRĂSIREA LOCULUI ACCIDENTULUI


Un bărbat de 29 de ani, din comuna Ciurea, județul Iași a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Astăzi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a lui L. Marian, în vârstă de 29 de ani, din sat Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.
În seara de 14 ianuarie a.c., în timp ce bărbatul se deplasa cu un autoturism pe D.J 248, pe raza localității Rebricea, din direcția Iași către Vaslui, a lovit cu mașina o femeie care se afla pe marginea părții carosabile. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locului faptei, fără a anunța organele de poliție despre eveniment.
Cadrele medicale deplasate la locul accidentului au constatat decesul femeii.
În urma probatoriului administrat de către poliţiştii rutieri, L. Marian a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat ulterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *