luni , 21 septembrie 2020, 11:29
Home / Sport / ”Avem nevoie de mai multă concentrare”

”Avem nevoie de mai multă concentrare”


Sandu Iacob s-a declarat nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi în meciul cu CSU Suceava, cu precipitare la finalizare, însă speră să rezolve problemele apărute în joc până etapa următoare, când HC Vaslui va întâlni în deplasare HC Dobrogea Sud Constanța.
”Am pierdut din cauza faptului că le-am făcut multe cadouri, multe acțiuni în care nu am apucat să finalizăm, pase la adversar, care ne-au tăiat din elan. Sunt lucruri care se întâmplă în sport. Sunt aceeași jucători care i-am avut și în urmă cu două săptămâni, când câștigau. Fac parte din activitatea noastră și nu rămâne decât să ne pregătim pentru meciul următor. Avem nevoie de mai multă concentrare și sunt convins că vor apărea și rezultatele”, a spus Sandu Iacob.
Tehnicianul vasluienilor consideră că partea bună a meciului cu Suceava a fost publicul, care a venit în număr mare pentru a-și susține favoriții: ”A fost un meci spectaculos, pentru că am văzut și multe lucruri bune, chiar dacă am pierdut. În primul rând, am reușit să aducem publicul la sală și care să fie alături de noi, iar acest lucru este cel mai important. În momentele de final, adrenalina i-a făcut ca și cum ar fi fost pe teren, lucru pentru care le mulțumim. De data asta le mulțumim doar verbal, nu și prin victorie. Încercăm să ne agățăm de meciul următor”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *