joi , 13 decembrie 2018, 20:08
Home / Sport / ”Avem nevoie de mai multă concentrare”

”Avem nevoie de mai multă concentrare”


Sandu Iacob s-a declarat nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi în meciul cu CSU Suceava, cu precipitare la finalizare, însă speră să rezolve problemele apărute în joc până etapa următoare, când HC Vaslui va întâlni în deplasare HC Dobrogea Sud Constanța.
”Am pierdut din cauza faptului că le-am făcut multe cadouri, multe acțiuni în care nu am apucat să finalizăm, pase la adversar, care ne-au tăiat din elan. Sunt lucruri care se întâmplă în sport. Sunt aceeași jucători care i-am avut și în urmă cu două săptămâni, când câștigau. Fac parte din activitatea noastră și nu rămâne decât să ne pregătim pentru meciul următor. Avem nevoie de mai multă concentrare și sunt convins că vor apărea și rezultatele”, a spus Sandu Iacob.
Tehnicianul vasluienilor consideră că partea bună a meciului cu Suceava a fost publicul, care a venit în număr mare pentru a-și susține favoriții: ”A fost un meci spectaculos, pentru că am văzut și multe lucruri bune, chiar dacă am pierdut. În primul rând, am reușit să aducem publicul la sală și care să fie alături de noi, iar acest lucru este cel mai important. În momentele de final, adrenalina i-a făcut ca și cum ar fi fost pe teren, lucru pentru care le mulțumim. De data asta le mulțumim doar verbal, nu și prin victorie. Încercăm să ne agățăm de meciul următor”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cei mai buni la baschet

Liceul ”Nicolae Iorga” Negrești și Liceul ”Emil Racoviță” Vaslui au fost remarcatele la etapa locală …

Vicecampioana României vine la Vaslui

CSM Vaslui nu a avut noroc la tragerea la sorți pentru sferturile Cupei României. Formația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *