vineri , 2 octombrie 2020, 00:40
Home / Local / Actualitate / Comandantul CMJ Vaslui a trecut în rezervă

Comandantul CMJ Vaslui a trecut în rezervă


In urmă cu doar șase luni, pe 14 august 2016, colonelul Florinel Dănuț Rusu era numit la comanda Centrului Militar Județean (CMJ) Vaslui, implicit și la comanda Garnizoanei Vaslui. Zilele trecute, prin raport personal, el a solicitat ministrului apărării naționale trecerea în rezervă, cu drept de pensie, începând cu 28 februarie. Solicitarea a fost aprobată.
“Trec în rezervă cu sentimentul datoriei împlinite. Pentru o reușită deplină în cariera militară, ideal este să ți se ofere șansa de a te afla în funcții de conducere ale structurii în care activezi. Eu am fost onorat să mi se ofere această șansă. În perioada în care m-am aflat la comanda unității, mi-am propus să ofer colectivului din subordine, precum și comunității locale întreaga mea pricepere acumulată în cei peste 33 de ani de activitate în diferite funcții și unități ale Ministerului Apărării Naționale. Sunt conștient că toate acestea nu ar fi fost posibile fără munca de calitate depusă de personalul din subordine și fără existența unei foarte bune colaborări instituționale cu cei care s-au aflat în toată această perioadă la conducerea instituțiilor cu care am colaborat. Tuturor celor care m-au sprijinit și au sprijinit activitatea CMJ Vaslui le mulțumesc! Nu în ultimul rând, mulțumesc reprezentanților mass-media locale pentru disponibilitatea de a găzdui informațiile pe care periodic le-am comunicat”, a declarat colonelul Rusu.
De menționat că, de astăzi, la comanda unității a fost împuternicit șeful Statului Major, locotenent-colonel Dan Pintilie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui găzduiește în aceste zile Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice …

Părinții au dat năvală la o școală din Murgeni, crezând că le sunt testați și vaccinați copiii

O școală din orașul Murgeni a fost scena unei întâmplări rar întâlnite.  Părinții mai multor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *