vineri , 18 septembrie 2020, 18:03
Home / Sport / Derby cu Suceava la handbal

Derby cu Suceava la handbal


Miercuri, de la ora 18.30, Vasluiul pornește aventura pentru un loc de play-off. Jocul de miercuri seara are o încărcătură emoțională aparte, vasluienii având de luat revanșa în fața sucevenilor, după ce în meciul retur au scăpat victoria printre degete.
”Meciul cu Suceava îl așteptăm de multă vreme, fiindcă are o încărcătură emoțională foarte mare. Suntem motivați să câștigăm. Și Suceava vine la Vaslui extrem de motivată, fiindcă e una din puținele șanse pe care le mai are pentru a prinde play-off-ul. Victoria noastră i-ar îndepărta aproape definitiv de primele opt locuri. Gândul nostru e doar la victorie. Am muncit mult și vrem să culegem roadele”, a mai spus antrenorul HC Vaslui.
Acesta a făcut apel la suporteri să dovedească încă o dată dragostea față de echipă, mizând pe o sală arhiplină, care să asigure suportul morald e care are nevoie echipa vasluiană: ”Avem nevoie de o sală arhiplină. Publicul contează enorm la acest meci. Ne poate oferi suportul moral, pentru a obține victoria. Nu va fi ușor, însă alături de ei putem face performanță. Îi așteptăm să răspundă în număr cât mai mare la apelul nostru și împreună să ne bucurăm de un nou succes al Vasluiului”.
Partida dintre HC Vaslui și CSU Suceava nu este televizată, iar Sandu Iacob nu poate miza pe serviciile lui Vlad Vlăduț și Tiberius Moldovanu, în continuare nerefăcuți.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *