marți , 26 martie 2019, 00:32
Home / Local / Actualitate / Autoturism neînmatriculat, descoperit de poliţiştii de frontieră la controlul de frontieră

Autoturism neînmatriculat, descoperit de poliţiştii de frontieră la controlul de frontieră

Politistii de frontiera constanteni au aniversat astazi 141 ani de la infiintarea institutiei. Trupele speciale au facut o demonstratie de lupta si au fost prezentate noile vehicule de teren.
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat, cu cetățenie română și Republica Moldova, care conducea un autovehicul radiat din circulaţie de autorităţile lituaniene.

În data de 12 februarie a.c., în jurul orei 20.30 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Alexandru I., cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism marca BMW 525, înmatriculat în Lituania.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturimul figurează cu menţiunea “înmatriculare suspendată”, începând cu luna octombrie 2016.
Bărbatul a declarat că are doar calitatea de șofer al autoturismului în cauză şi că nu are cunoştinţă despre neregulile constatate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat .

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Au început lucrările de asfaltare

Autoritățile din comuna Ștefan cel Mare anunță că au demarat investițiile de asfaltare a satului …

Accident spectaculos la Brodoc

Trei persoane au trăit un adevărat coșmar, după ce au fost victimele unui accident teribil, …