vineri , 16 noiembrie 2018, 15:24
Home / Local / Actualitate / Ansamblu de vehicule condus de un şofer cu permis necorespunzător

Ansamblu de vehicule condus de un şofer cu permis necorespunzător


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa cercetează un bărbat, cu cetăţenie română și Republica Moldova, care conducea un ansamblu de vehicule deşi, permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

În data de 12 februarie a.c., în jurul orei 18.00 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, Grigore I., cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 60 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova.
În urma verificărilor specifice efectuate la controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că Grigore I. este posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoria „B” , iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule în cauză îi este necesară categoria „BE”.
Cu privire la cele constatate Grigore I. a declarat că a preluat ansamblul de vehicule din apropierea P.T.F. Albiţa şi nu avea cunoştinţă că permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Arestați preventiv pentru infracțiunea de furt

Poliţiştii au reţinut trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acestea au fost …

Pieton cu permis de conducere fals, descoperit la volan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *