vineri , 25 septembrie 2020, 20:52
Home / Local / Actualitate / Barbati cercetati pentru furt calificat

Barbati cercetati pentru furt calificat


Polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Banca au reuşit să identifice patru bărbaţi, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat şi urmează să fie înapoiat persoanei vătămate.

La data de 04.02.2017, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bogdăneşti au fost sesizaţi de către o femeie de 64 de ani, din comuna Bogdăneşti cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din locuinţă. Deplasându-se la faţa locului, poliţişti din cadrul Secţiei 7 de Poliţie Rurală Banca, împreună cu tehnicieni criminalişti, au stabilit următoarele:
În noaptea de 03/04.02.2017, persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate, de unde au sustras 27 bucăţi lemn de esenţă stejar, fiecare având lungimea de 4 metri. De asemenea, acestea au pătruns prin efracţie în locuinţă, reuşind să sustragă un computer, un DVD cu 2 boxe audio, un televizor şi mai multe obiecte de uz casnic. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 5.000 lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat pe: M. Bebe, de 40 de ani, F. Raul, de 20 de ani, H. Marius, de 21 de ani şi G. Nelu, de 50 de ani, toţi din localitatea Unţeşti, comuna Bogdăneşti. De asemenea, poliţiştii au recuperate bunurile sustrase, urmând să le înapoieze persoanei vătămate.
Cei patru bărbaţi sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

În municipiul Vaslui sunt disponibile peste 270 de locuri de muncă! Iată care este oferta în întreg județul!

LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA 24.09.2020 Agenţia  Locală Vaslui, str Spiru Haret,  nr.5, Telefon …

Încă 20 de clase din 10 școli au intrat în sistem de învățare online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a aprobat suspendarea cursurilor şcolare organizate în modalitatea …