joi , 20 septembrie 2018, 10:40
Home / Local / Actualitate / Un poliţist şi un jandarm, transportaţi cu ambulanţa la spital după ce au intrat cu o autospecială de poliţie într-un morman de pietriş

Un poliţist şi un jandarm, transportaţi cu ambulanţa la spital după ce au intrat cu o autospecială de poliţie într-un morman de pietriş

O autospecială de Poliţie condusă de către un subofiţer de la Secţia nr. 1 Vaslui a fost implicată într-un accident petrecut, miercuri seara, pe drumul judeţean Pungeşti – Gîrceni, după ce şoferul a intrat într-un morman de pietriş de pe marginea drumului. Poliţistul se afla împreună cu un jandarm şi se îndrepta dinspre localitatea Gîrceni spre Pungeşti când, la un moment dat, a ieşit de pe carosabil şi a intrat cu maşina de serviciu în acea grămadă de balast din afara şoselei. Ulterior, autospeciala de poliţie a revenit pe drum, însă fără a se răsturna.
Cei doi subofiţeri au solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 intervenţia unui echipaj medical.
”Poliţistul acuza dureri la mandibulă, în timp ce jandarmul a spus că i-a fost afectată coloana vertebrală. Cele două victime au fost preluate de un echipaj de prim ajutor (EPA) al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.
Poliţiştii de la Serviciul Rutier Vaslui au început cercetările la locul accidentului pentru a stabili condiţiile în care s-a petrecut incidentul. De asemenea, poliţistului aflat la volan i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

După gratii, după ce a furat un telefon

Un tânăr de 16 ani, din orașul Negrești a fost arestat preventiv 30 de zile …

Serviciul Ro-alert va fi testat la nivel de Vaslui

În perioada 17 – 28.09.2018 se va desfăşura, la nivel judeţean şi naţional, testarea funcționării …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *