marți , 29 septembrie 2020, 02:53
Home / Sport / Vasluieni în echipa etapei

Vasluieni în echipa etapei


În ultima etapă a Ligii Zimbrilor, HC Vaslui a dat doi jucători în echipa rundei. Este vorba despre Didi Hrimiuc și Gabriel Bujor. Cei doi au marcat 17 din cele 29 de goluri, având o contribuție însemnată în obținerea victoriei în fața CSM Făgăraș. Gabriel Bujor rămâne liderul golgheterilor, după cele zece reușite, ajungând la cota de 127 de goluri înscrise în actualul sezon.
Ciprian Șandru (Dinamo București) a fost desemnat cel mai bun jucător al etapei a 17-a, după o prestație foarte bună în partida cu Poli Timișoara (scor final 26-18), în special în repriza a doua. Handbalistul campioanei en-titre a marcat 11 goluri în acest meci, dintre care 9 în partea secundă, când echipa a reușit desprinderea de adversară. Șandru a înscris 65% din golurile formației dinamoviste în partea secundă, el având și alte realizări în timpul partidei, atât în apărarea, cât și în atac.
Echipa etapei a 17-a este următoarea: Sijan Dane, ștefan Grigoraș, Ivan Matskevich – portari; Răzvan Pavel, Vencel Csog, Pedrag Vujadinovic, Radu Lazăr, Guillaume Saurina, Vitaly Komogorov, Ciprian Șandru, George Buricea, Goce Georgievski, Gabriel Bujor, Andrei Savenco, Mladen Rakcevic, Didi Hrimiuc.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *