luni , 1 iunie 2020, 18:53
Home / Local / Actualitate / Un tânăr de 14 ani , victima unei talharii

Un tânăr de 14 ani , victima unei talharii


Un minor în vârstă de 14 ani, din municipiul Vaslui, a fost victima unei tâlhării. Poliţiştii au reuşit să reţină suspectul şi să recupereze bunul, pe care i l-a înapoiat.

La data de 05.02.2017, polițiști din cadrul Poliției municipiului Vaslui și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Ștefan cel Mare, din Vaslui au observat o altercaţie între două persoane de sex masculin. Poliţiştii au intervenit şi au stabilit următoarele:
Un minor în vârstă de 14 ani, din municipiul Vaslui a fost acostat de către N. Bogdan, de 29 de ani, din localitate, care i-a solicitat să îi arate telefonul mobil pentru a face schimb de aparate. Tânărul a scos telefonul din buzunar, moment în care N. Bogdan i l-a smuls din mână și a fugit. Pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul a lovit victima în zona feţei, moment în care a fost observat şi imobilizat de către oamenii legii.
N. Bogdan a fost condus pentru cercetări la sediul Poliţiei municipiului Vaslui şi a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Telefonul mobil a fost predat persoanei vătămate.
Astăzi, N. Bogdan a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri privative de libertate.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mesajul inspectorului general școlar, Gabriela Plăcintă, pentru absolvenții promoției 2020!

Dragi elevi, Pentru voi, elevii claselor a XII-a, a răsunat vineri ultimul clopoțel, un clopoțel …

Gaz metan în comuna Bălteni! A fost semnat contractul de concesiune a serviciului către Gaz Est!

Autoritățile din comuna Bălteni se pregătesc de o investiție majoră în comunitate Este vorba despre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *