vineri , 18 septembrie 2020, 18:52
Home / Sport / HC Vaslui-CSM Făgăraş 29-26 (16-12)

HC Vaslui-CSM Făgăraş 29-26 (16-12)


Într-o sală aproape plină, HC Vaslui a trecut de primul obstacol în atingerea obiectivului, invingand CSM Fagaras, scor 29-26.
La final, Sandu Iacob a avut cuvinte laudative la adresa Făgăraşului, care şi-a vândut scump pielea. Tehnicianul susţine că victoria Vasluiului este pe deplin meritată, valoarea jucătorilor făcând diferenţa în acest meci.
“Făgăraş e o echipă în creştere. Sunt mult mai organizaţi pe faza de apărare. Au talie bună şi sunt suficient de puternici. Noi ne-am valorificat atu-urile, până în momentul în care am scăzut un pic nivelul concentrării. Am făcut câteva greşeli uşoare, ei au înscris cu poarta goală, iar în acel moment a fost puţină panică. Valoarea jucătorilor noştri a făcut să revenim şi să câştigăm meciul”, a spus Sandu Iacob
Acesta speră să remedieze până la meciul cu Suceava toate problemele apărute la construcţie: “Suntem satisfăcuţi pentru că putem să ne reluăm activitatea în Sala Polivalentă, iar minusurile pe care le-am avut astăzi le putem corecta cu antrenamentele pe care le vom face aici”.
Sandu Iacob a ţinut să mulţumească şi suporterilor pentru susţinere, mai ales în momentele dificile ale partidei.
“Mulţumesc suporterilor noştri, care ne-au făcut să ne simţit cu adevărat acasă. Ăsta e sentimentul pe care îl căutăm de fiecare dată. Ne-au ajutat în momentele dificile, pentru care le mulţumim, aşa cum ştim noi, cu victorie”, a conchis antrenorul HC Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *