sâmbătă , 26 septembrie 2020, 13:41
Home / Local / Actualitate / Ansamblu de vehicule condus de un şofer cu permis necorespunzător

Ansamblu de vehicule condus de un şofer cu permis necorespunzător


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa cercetează un bărbat din R. Moldova care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere deţinut nu îi dădea acest drept.

În data de 4 februarie a.c., în jurul orei 11.30 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul din R. Moldova Gheorghe D., în vârstă de 61 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz şi remorcă, înmatriculate în Bulgaria, respectiv în R. Moldova.
În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul are permis de conducere valabil doar pentru categoria „B”, iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule în cauză îi este necesară categoria „BE”.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul respectiv.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Mesajul unui tânăr din noua generație de politicieni vasluieni: „Îmi pasă de județul meu”

”Stimați prieteni, Dragă GENERAȚIE, Mai este o zi și campania electorală se va încheia. O …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *