miercuri , 23 ianuarie 2019, 01:13
Home / Local / Actualitate / TÂNĂR REŢINUT DE POLIŢIŞTII BÂRLĂDENI

TÂNĂR REŢINUT DE POLIŢIŞTII BÂRLĂDENI


Polițiștii au reuşit să identifice şi să reţină un tânăr care a sustras un telefon mobil. Bunul a fost recuperat şi înapoiat persoanei vătămate.

În ziua de 02.02.2017 am fost sesizaţi de către un bărbat de 37 ani cu privire la faptul că în timp ce se afla în sediul unei societăţi comerciale din Bârlad (în calitate de gestionar), persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad, iar în urma cercetărilor efectuate au reuşit să-l identifice şi să-l reţină pe S. Sergiu, în vârstă de 18 ani, din oraş Murgeni. Acesta, după ce a sustras telefonul l-a valorificat la o casă de amanet, obţinând suma de 150 lei. Poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul (în valoare de 3600 lei) şi să-l înapoieze persoanei vătămate.
Tânărul, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, a fost reţinut de către poliţişti pe o perioadă de 24 de ore iar astăzi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *