duminică , 27 septembrie 2020, 06:20
Home / Naţional / Actualitate / Peste 130 kg peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Peste 130 kg peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni


Poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat două femei care transportau cu autoturismele proprii, peste 130 kilograme de peşte de diferite specii, cu intenţia de a le comercializa pe raza municipiului Galaţi, fără a avea documente legale.

Astăzi, 3 februarie, în jurul orei 06.30, poliţişti de frontieră din cadrul Biroului C.M.I.I.T. şi compartimentului Sprijin Operativ din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unor misiuni specifice, au oprit pentru control, la intrarea în municipiul Galaţi, un autoturism marca Gaz, condus de Viorica C., în vârstă de 33 ani, cu dublă cetăţenie română și R. Moldova.
Câteva minute mai târziu, polițiștii de frontieră au oprit pentru control, în apropierea unei pieţe din municipiul Galaţi, un autoturism marca Opel Zafira, condus de Corina F., în vârstă de 25 ani, cetăţean al R. Moldova.
În urma controlului efectuat asupra celor două autoturisme, lucrătorii noştri au descoperit o mare cantitate de peşte, ambalată în pungi din plastic, fără ca persoanele în cauză să deţină documente legale.
În urma cântăririi a rezultat cantitatea totală de 132 kilograme de peşte din speciile crap, şalău, ştiucă şi caras, despre care cele două femei au declarat că intenţionau să-l comercializeze într-o piaţă din municipiul Galaţi.
Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de peşte, în valoare de 1.750 lei, a fost predată Direcţiei Sanitar Veterinare Galaţi, iar cele două femei au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei fiecare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse sub pomi fructiferi, descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat 29.980 …

De 8 Martie, poliţiştii de frontieră au „amendat” doamnele cu flori

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară joi au fost „amendate” cu flori la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *