sâmbătă , 26 septembrie 2020, 14:11
Home / Local / Actualitate / MANDAT DE EXECUTARE A UNEI PEDEPSE PRIVATIVE DE LIBERTATE, PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTII VASLUIENI

MANDAT DE EXECUTARE A UNEI PEDEPSE PRIVATIVE DE LIBERTATE, PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTII VASLUIENI

Polițiștii au acționat pe linia identificării persoanelor urmărite în temeiul legii. Au depistat o femeie dată în urmărire naţională, condamnată la executarea unei pedepse cu închisoarea.

În ziua de 02.02.2017, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost emis de Tribunalul Vaslui pe numele unei femei de 39 ani, din judeţul Iaşi, care a fost condamnată la 2.6 ani închisoare pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de omor. Fapt a fost săvârşită în anul 2014, pe raza oraşului Negreşti.
Întrucât după pronunțarea hotărârii de condamnare persoana în cauză se sustrăgea executării pedepsei dispuse, aceasta a fost dată în urmărire națională. Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti au identificat-o pe raza localităţii Băceşti şi au condus-o la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Mesajul unui tânăr din noua generație de politicieni vasluieni: „Îmi pasă de județul meu”

”Stimați prieteni, Dragă GENERAȚIE, Mai este o zi și campania electorală se va încheia. O …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *