joi , 21 martie 2019, 14:10
Home / Local / Actualitate / Zilele Școlii ”Vasile Alecsandri”

Zilele Școlii ”Vasile Alecsandri”

16388913_1338757112813192_1594459273_o
Poetul pastelurilor nu a fost uitat de elevii și cadrele didactice de la școala care îi poartă numele, organizând o nouă ediție a Zilelor Vasile Alecsandri. Pentru acest an, gimnaziul vasluian a oferit un program bogat în acțiuni, multe dintre ele implicând și părinții, care au fost premiaţi, pentru modul în care înţeleg ei să colaboreze cu şcoala, în folosul educaţiei.
„Întreaga activitate a fost centrată pe colaborarea dintre şcoală şi familie, părinţii fiind de această dată, alături de elevi, principalii beneficiari ai atenţiei noastre. Ne-am dorit să le reamintim preţuirea de care se bucură din partea noastră, a cadrelor didactice,pentru modul în care înţeleg dumnealor să colaborăm pentru ţelurile împărtăşite, principalul fiind, desigur, desăvârşirea educaţiei copiiilor lor”, a declarat Dorina Baban, directorul şcolii.
La loc de cinste a fost cartea, prezentă prin expoziţie de carte şcolară, prin lansare de cărţi ale unor cadre didactice ale şcolii, dar şi lansare a revistelor tradiţionale ale şcolii, Nouă, Matematica şi Junior 9, prezentate de elevi membri ai colectivelor de redacţie.
Evenimentul s-a încheiat cu un nou spectacol al talentaţilor elevi ai Şcolii Gimnaziale ”Vasile Alecsandri”, care au încântat audienţa. În aceste zile s-au desfăşurat şi alte activităţi pentru a marca sărbătoarea la care au participat cadre didactice, părinţi, elevi, invitaţi din afara şcolii. S-au desfăşurat concursuri de creaţie literară sau plastică, de recitări, inclusiv în limba franceză, competiţii de şah şi alte competiţii sportive, activităţi comune şcoală – grădiniţă, activităţi interactive cu părinţii şi elevii, incluzând consiliul elevilor.
16409173_1338757809479789_324992118_o

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Pădurarii vasluieni vor fi dotați cu pistoale

Cătălin Idriceanu, directorul Direcției Silvice Vaslui, declară că pădurarii vor avea în dotare pistoale cu …

Politicianul anului în asistență socială

Vasluiul a avut doi reprezentanți premiați în cadrul Galei de Excelență în Asistență Socială 2019, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *