luni , 16 iulie 2018, 10:42
Home / Local / Actualitate / Cine este bărbatul care a câştigat 16,69 milioane lei la LOTO

Cine este bărbatul care a câştigat 16,69 milioane lei la LOTO

loterie
Un bărbat de 40 de ani din Vaslui a câştigat premiul cel mare la Loto 6/49, în valoare de 16,69 milioane lei. Acesta este căsătorit şi nu are copii, dar îşi doreşte să înfieze unul sau mai mulţi.
Bărbatul a mers miercuri să-şi ridice banii şi a declarat: „Mulţumesc lui Dumnezeu şi Loteriei Române pentru norocul care a dat peste mine. Acum am posibilitatea de a face multe fapte bune”.
Bărbatul din Vaslui a câştigat marele premiu în valoare de 16.693.565,48 lei. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 37200 din Vaslui şi a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49.
Bărbatul joacă la Loto 6/49 şi Loto 5/40 în fiecare săptămână de la vârsta de 18 ani şi întotdeauna a jucat variante simple. Numerele sunt alese întotdeauna la întâmplare.
Bărbatul doreşte să-şi deschidă o afacere cu banii câştigaţi, dar şi să ajute secţia de oncologie a spitalului din Vaslui. După aplicarea impozitului, acestuia îi rămâne suma de 12.570.236,48 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Pericolul pestei porcine discutat în Colegiul Prefectural Vaslu

Prefectul Eduard-Andrei POPICA a convocat astăzi într-o ședinţă de urgență Colegiul Prefectural. Subiectul principal al …

Punct de colectare pentru sinistrați la sediul DJST Vaslu

Instituția Prefectului-județul Vaslui pune la dispoziţie un punct de colectare pentru donațiile destinate persoanelor care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *