marți , 22 septembrie 2020, 08:36
Home / Local / Actualitate / “Vrem maximum de puncte acasă”

“Vrem maximum de puncte acasă”

mihai-bujor
HC Vaslui pregăteşte cea de a doua parte a sezonului regulat, din care au mai rămas de disputat zece meciuri. Vasluienii mizează pe victorii pe linie în faţa propriilor suporteri, unde mai au de disputat încă cinci jocuri. Adversarele pe care le vor întâlni în Polivalenta vasluiană sunt sub echipa antrenată de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte în clasament, însă Mihai Bujor atrage atenţia că Vasluiul nu trebuie să mai repete greşelile din tur, pentru a fi sigură de obiectiv.
“Pentru partea a doua a campionatului, ne dorim maximum de puncte pe care le putem face acasă şi să facem un handbal pe care l-am arătat şi în prima parte. Ne dorim cât mai multe victorii, ca să ne atingem obiectivul, acela de a merge în play-off. Se poate şi mai bine de atât, dar au fost mici erori ale noastre în unele meciuri şi ne-au costat victoria sau cel puţin un punct. Sperăm să nu mai repetăm aceste greşeli şi în retur”, a spus Mihai Bujor.
Căpitanul vasluienilor consideră testul cu Politehnica Iaşi util, mai ales că echipa venea după o săptămână de pregătire fizică: “Pentru noi, a fost surprinzător de bine, ţinând cont că venim după doar o săptămână de pregătire. Am avut o săptămână în care s-a pus accent pe pregătirea fizică. De acum încolo pregătim meciul ce va urma în campionat”.
HC Vaslui va relua campionatul pe 4 februarie, în faţa suporterilor, cu CSM Făgăraş.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Câți elevi și profesori sunt infectați cu Covid-19 după prima săptămână de școală!

După prima săptămână a noului an şcolar, la nivelul judeţului Vaslui doar 9 elevi sunt …

O familie din Banca s-a trezit fără locuință, după ce aceasta a fost distrusă de un incendiu

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *