marți , 23 octombrie 2018, 09:33
Home / Local / Actualitate / Incendiu la o casă din Vetrişoaia

Incendiu la o casă din Vetrişoaia

incendiu-la-un-depozit-de-cereale-din-comuna-stremt-judetul-alba-895
Două echipaje de stingere din cadrul Secţiei de Pompieri Huşi au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o casă, din localitatea Vetrişoaia, comuna Vetrisoaia.
La sosirea echipajelor profesioniste de intervenţie, flăcările cuprinseseră acoperişul casei, a unei anexe şi a unui adăpost de animale, acestea fiind alipite, existând pericol de propagare a flăcărilor şi în interiorul casei, formate din şase camere. În incendiu au ars elementele combustibile ale acoperişului, construit din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă cumulată de circa 120 m.p.. Intervenţia conjugată a pompierilor militari şi voluntari a condus la salvarea locuinţei, cu toate bunurile din interior, degradându-se doar o maşină de spălat, o drujbă, un abric şi circa 2 m.p. din tavanul placat PVC al locuinţei. Intervenţia a fost destul de dificilă, având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile existente în zona de ardere, precum şi condiţiile meteorologice nefavorabile (temperatură scăzută). Cauza probabilă o reprezintă un coş de fum neprotejat termic.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarmii au împărțit amenzi hoților de lemne

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a aplicat 17 sancțiuni contravenționale …

Părinții vicelui Trifan, premiați de primarul din Miclești

Astăzi, primăria Miclești a organizat Sărbătoarea Toamnei, prilej pentru a sărbători perechile care au împlinit …