vineri , 18 septembrie 2020, 17:53
Home / Local / Actualitate / Microbuz „antifonat” cu ţigări de contrabandă

Microbuz „antifonat” cu ţigări de contrabandă

img1
În urma valorificării unei informaţii deţinute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au descoperit 741 pachete de ţigări, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse în uşile din spate, în uşa laterală şi în roata de rezervă ale unui microbuz înmatriculat în R. Moldova.

În ziua de 19 ianuarie a.c., pentru valorificarea unei informaţii deţinute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, județul Vaslui au organizat şi desfăşurat o acţiune punctuală pentru combaterea contrabandei în zona de responsabilitate.
În cadrul acţiunii desfăşurate, în jurul orei 21.30, în localitatea de frontieră Râşeşti, a fost identificat în trafic şi oprit pentru control un microbuz marca Volkswagen, înmatriculat în R. Moldova, condus de Radu U., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 39 de ani.
Mijlocul de transport a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi în vederea efectuării unui control amănunţit.
În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit 741 pachete ţigări, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse în uşile din spate, în uşa laterală şi în roata de rezervă ale microbuzului.
Cu privire la cele constatate, Radu U. a declarat că ţigările descoperite îi aparţin şi că intenţiona să le comercializeze în municipiul Bucureşti.
Ţigările descoperite, în valoare totală de 11.115 lei au fost confiscate şi introduse în camera de corpuri delicte de la sediul S.T.P.F. Vaslui.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prima tranşă de vaccin antigripal de la Ministerul Sănătăţii a ajuns la Vaslui

Ministerul Sănătăţii a achizionat vaccinul antigripal pentru sezonul rece, iar prima tranşă de 330 de …

Gafa DSP Vaslui: Elevele cu Covid-19 nu sunt de la LMK Vaslui!

Elevele confirmate cu Covid-19 nu sunt de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Una dintre ele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *