marți , 22 ianuarie 2019, 16:47
Home / Sport / Barajul pentru Liga 3 se va disputa pe 17 şi 24 iunie

Barajul pentru Liga 3 se va disputa pe 17 şi 24 iunie

fotbal judetean
Asociația Județeană de Fotbal Vaslui este nevoită să finalizeze sezonul 2016-2017 al ligii a patra până pe 12 iunie, data limită când trebuie anunțată la FRF noua campioană județeană.
În conformitate cu regulamentul aprobat pentru sezonul în curs, promovarea în Liga 3 se va face în urma unui baraj în dublă manşă, la care vor participa cele 41 de campioane judeţene plus campioana Bucureştiului.
Asociaţiile Judeţene de Fotbal vor transmite Federaţiei Române de Fotbal numele echipelor calificate pentru barajul de promovare până la data de 12 iunie 2017. La barajul de promovare în Liga 3 pot participa numai structurile sportive cu personalitate juridică (cluburi sportive care trebuie să dețină C.I.S., eliberat de MTS). Bonul de înregistrare eliberat de MTS nu este valabil în ceea ce priveste înscrierea echipei și depunerea documentelor la Federaţia Română de Fotbal, pentru susținerea jocurilor de baraj.
Barajul de promovare va avea loc în zilele de 17 iunie 2017, ora 18:00 (manşa tur) și 24 iunie 2017, ora 17:30 (manşa retur).
În județul Vaslui, FC Gârceni, Pajura Huși, Vitis Șuletea, FC 2020 Vaslui și Juventus Vaslui se vor lupta pentru cele patru locuri din play-off, unde se va desemna noua campioană județeană.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Egal în primul amical al iernii

CSM Vaslui a remizat în primul amical al iernii, cu CSM Bacău, scor 37-37. S-au …

CSM Bacău, parteneră de pregătire pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui va susține cinci partide de verificare, toate cu reprezentanta Ligii Naționale, CSM Bacău. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *