miercuri , 14 noiembrie 2018, 01:01
Home / Local / Actualitate / Locatarii de pe scara unui bloc din Huşi au fost evacuaţi din cauza mirosului puternic de gaz

Locatarii de pe scara unui bloc din Huşi au fost evacuaţi din cauza mirosului puternic de gaz

gaze-800x448
Cei 29 de locatari de pe scara unui bloc din municipiul Huşi, între care şi cinci copii, au fost evacuaţi, sâmbătă, din apartamente de către pompieri, din cauza mirosului puternic de gaz. După câteva zeci de minute, oamenii au putut reveni în locuinţe după ce s-a constatat că mirosul provenea de la o butelie, nu de la conducta de gaze.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, locatarii unui bloc din Huşi au intrat în panică în momentul în care au simţit miros puternic de gaz pe casa scării, solicitând intervenţia autorităţilor.
Mai multe echipaje de la ISU şi societăţile furnizoare de gaze şi electricitate au ajuns la faţa locului, fiind dispusă evacuarea imediată a celor 29 de locatari aflaţi în apartamente, între care şi cinci copii.
”Iniţial, s-a crezut că este vorba despre o defecţiune la instalaţia de distribuţie a gazelor. Însă, în urma verificărilor, s-a constatat că mirosul provenea de la o butelie scoasă de către un locatar în faţa blocului şi dechisă pentru scoate apa din ea”, a declarat responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene. După câteva zeci de minute, oamenii au revenit putut reveni în locuinţe.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reținut pentru infracțiuni cu violență

Un bărbat de 27 de ani, din localitatea Horga, comuna Epureni a fost reținut pentru …

Căutat de autoritățile italiene, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *