miercuri , 19 septembrie 2018, 19:05
Home / Local / Actualitate / Revelionul pe stil vechi, marcat cu fanfară la masă

Revelionul pe stil vechi, marcat cu fanfară la masă

revelion-garceni
A devenit o tradiţie ca revelionul pe stil vechi să fie marcat de şefii Consiliului Judeţean (CJ) în satul Slobozia, comuna Gârceni. După ce au fost uraţi de localnici în mijlocul drumului, preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu şi cei doi vicepreşedinţi, Ciprian Trifan şi Vasile Mariciuc, alături de alţi invitaţi, s-au retras într-un bufet sătesc pentru a cinsti trecerea dintre ani.
„Ne bucurăm de invitaţii noştri, de vremea da afară, cu multă zăpadă. Ne mândrim cu faptul că putem menţine aceste tradiţii de iarnă şi că vin din urmă şi tineri, dornici să continue obiceiurile specifice anului nou. Sperăm să avem parte de un an nou cu realizări. Obiectivul meu e ca drumul care duce până la Slobozia să fie asfaltat”, a spus primarul Sorin Scutelnicu.
Din peisaj nu a lipsit tradiţionala fanfară, care le-a cântat la masă şefilor judeţului, cu dedicaţii speciale pentru fiecare în parte.
„Am participat cu mare plăcere la această sărbătoare organizată de primarul comunei, Sorin Scutelnicu, care duce pe mai departe tradiţia tatălui, Mircia Scutelnicu, fost primar legislaturi de-a rândul al comunei. M-am simţit foarte bine, la fel ca şi colegii mei. Fanfara, pot spune, a făcut tot deliciul, mai ales că unul dintre lăutari improviza pe moment şi le-a spus de bine fiecăruia dintre noi”, a declarat preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.
Petrecerea de Revelion pe stil vechi de la Slobozia s-a încheiat după miezul nopţii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

După gratii, după ce a furat un telefon

Un tânăr de 16 ani, din orașul Negrești a fost arestat preventiv 30 de zile …

Serviciul Ro-alert va fi testat la nivel de Vaslui

În perioada 17 – 28.09.2018 se va desfăşura, la nivel judeţean şi naţional, testarea funcționării …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *