duminică , 20 septembrie 2020, 15:22
Home / Naţional / Actualitate / Ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 10.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră ieşeni

Ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 10.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră ieşeni

img1

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat peste 1.000 pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 10.000 lei.

Ieri, 09 ianuarie a.c., în jurul orei 12.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Voineşti, un autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în România, în care se aflau cetăţenii români Cristinel T. şi Dumitru L., în vârstă de 32, respectiv 48 ani, ambii cu domiciliul pe raza judeţului Iaşi.
La controlul efectuat asupra autoturismului, lucrătorii noştri au observat trei saci din polietilenă de culoare neagră care conţineau pachete cu ţigări.
În vederea efectuării unui control amănunţit, autoturismul şi persoanele au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi. Astfel, în maşină au fost descoperite în cei trei saci 1.060 pachete de ţigări diferite mărci cu timbre de acciză Republica Moldova, iar asupra bărbaţilor au fost descoperite diferite sume de bani.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “contrabandă”, iar cantitatea țigări, în valoare de 9.699 lei şi autoturismul în valoare de 16.875 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse sub pomi fructiferi, descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat 29.980 …

De 8 Martie, poliţiştii de frontieră au „amendat” doamnele cu flori

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară joi au fost „amendate” cu flori la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *